Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ankara fcv (796901) - BENICARLO CD ASCENSO (1461007) » 721251677: T74/J1/VII

Liga 721251677 Información oficial sobre el partido 721251677 en Hattrick

21.10.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 1 / VII.228 (38264)

ankara fcv Alineación oficial del equipo 'ankara fcv' en el partido 1 - 1 BENICARLO CD ASCENSO Alineación oficial del equipo 'BENICARLO CD ASCENSO' en el partido
0 - 1 José La Vega (28')
Xavi Marquès (31') 1 - 1
ankara fcv Alineación oficial del equipo 'ankara fcv' en el partido 1 - 1 BENICARLO CD ASCENSO Alineación oficial del equipo 'BENICARLO CD ASCENSO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ankara fcv Alineación oficial del equipo 'ankara fcv' en el partido 4 - 1 BENICARLO CD ASCENSO Alineación oficial del equipo 'BENICARLO CD ASCENSO' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ankara fcv

Goles Goles

  • 140 Minuto 31 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el ankara va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Xavi Marquès aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): ankara va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jordi Rovirola va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Abdelwahhab Touzani.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27 es va veure una gran oportunitat per a ankara per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javier Rodríguez Aznar, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Rodríguez Aznar va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): ankara per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 75, quan Rafael Merino va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Xavi Marquès es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ankara va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antero Filgueira, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Xavi Marquès! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

BENICARLO CD ASCENSO

Goles Goles

  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): El contraatac de BENICARLO va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que José La Vega va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): BENICARLO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Saturio Joli va desviar el xut final de Alberto Guzmán Taberné després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Enrique Azcano va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Enrique Azcano quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de 胡 (Hu) 宝文 (Baowen) que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 274 Minuto 86 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 86, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Guzmán Taberné de BENICARLO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.