Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aracena FC (314022) - Peña el Buitre (313183) » 721248836: T74/J5/VII

Liga 721248836 Información oficial sobre el partido 721248836 en Hattrick

18.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / VII.177 (38213)

PINGUINOS AVLENCIANOS ACSNEIOSZUM Alineación oficial del equipo 'PINGUINOS AVLENCIANOS ACSNEIOSZUM' en el partido 2 - 2 Peña el Buitre Alineación oficial del equipo 'Peña el Buitre' en el partido
0 - 1 Ilnaz Gimaletdinov (4')
0 - 2 Ljudevit Šporčić (29')
Abdelmouqtadir Dahmani (37') 1 - 2
Joan Domènech (82') 2 - 2
PINGUINOS AVLENCIANOS ACSNEIOSZUM Alineación oficial del equipo 'PINGUINOS AVLENCIANOS ACSNEIOSZUM' en el partido 2 - 2 Peña el Buitre Alineación oficial del equipo 'Peña el Buitre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PINGUINOS AVLENCIANOS ACSNEIOSZUM Alineación oficial del equipo 'PINGUINOS AVLENCIANOS ACSNEIOSZUM' en el partido 2 - 1 Peña el Buitre Alineación oficial del equipo 'Peña el Buitre' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PINGUINOS AVLENCIANOS ACSNEIOSZUM

Goles Goles

  • 102 Minuto 37 (Gol por la izquierda): AVLENCIANOS va reduir el marcador al minut 37 a 1 - 2 quan Abdelmouqtadir Dahmani va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del AVLENCIANOS s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joan Domènech que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 82 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El jugador de AVLENCIANOS 任 (Ren) 若丰 (Ruofeng) quasi va assolir l'empat al minut 39 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Rafael Montabes va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Miguel Infante va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 56, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iván Fernández de AVLENCIANOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Carlos Torres de AVLENCIANOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Peña el Buitre

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ilnaz Gimaletdinov de Buitre va fer un bon esprint per escapar-se de 任 (Ren) 若丰 (Ruofeng) i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!
  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Ljudevit Šporčić va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 29, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Buitre, mentre ja celebrava el 0 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Dan Koukal. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.