Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Higuereño (486652) - Inter de Betancuria (122484) » 721245360: T74/J4/VII

Liga 721245360 Información oficial sobre el partido 721245360 en Hattrick

11.11.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 4 / VII.115 (38151)

Rayo Higuereño Alineación oficial del equipo 'Rayo Higuereño' en el partido 3 - 1 COVADONGA ASCEBSI EQUOIO Alineación oficial del equipo 'COVADONGA ASCEBSI EQUOIO' en el partido
Salva Rodal (40') 1 - 0
Pau Queral (87') 2 - 0
2 - 1 Àngel Pujol-Galceran (87')
Heiko Daeseleer (89') 3 - 1
Rayo Higuereño Alineación oficial del equipo 'Rayo Higuereño' en el partido 3 - 1 COVADONGA ASCEBSI EQUOIO Alineación oficial del equipo 'COVADONGA ASCEBSI EQUOIO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Higuereño Alineación oficial del equipo 'Rayo Higuereño' en el partido 3 - 1 COVADONGA ASCEBSI EQUOIO Alineación oficial del equipo 'COVADONGA ASCEBSI EQUOIO' en el partido
Tiene un resultado normal 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Higuereño

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 40 gràcies a la jugada de Salva Rodal, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a RHÑ i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 87 minuts de joc. Mentre en Pau Queral el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 118 Minuto 89 (Gol evento especial córner peinado): Imants Jansons va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de RHÑ, Heiko Daeseleer, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): RHÑ va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Juan Diego Cebrián en un 1 contra 1 amb el porter Artemi Iglesias Ussel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 219 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Heiko Daeseleer va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Pau Queral, però l'estirada del porter va evitar el gol.

COVADONGA ASCEBSI EQUOIO

Goles Goles

  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): COVADONGA van mostrar una bona compenetració quan al minut 87 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Àngel Pujol-Galceran va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jordi Antoni Malivern, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Alfredo Calvet va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Antonio Jesús Corella, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Pablo Gonzalo Matas va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Heiko Daeseleer per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Jordi Antoni Malivern va encarar al porter al 78, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pablo Gonzalo Matas quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.