Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. VÍCAR CULTURAL (491947) - Brigantium F.C. (436344) » 721240244: T74/J13/VII

Liga 721240244 Información oficial sobre el partido 721240244 en Hattrick

13.01.2024 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 13 / VII.23 (38059)

C.D. VÍCAR CULTURAL Alineación oficial del equipo 'C.D. VÍCAR CULTURAL' en el partido 2 - 0 AC DC UNIÓN VALLECAS Alineación oficial del equipo 'AC DC UNIÓN VALLECAS' en el partido
Sean Dale (29') 1 - 0
Sean Dale (81') 2 - 0
C.D. VÍCAR CULTURAL Alineación oficial del equipo 'C.D. VÍCAR CULTURAL' en el partido 2 - 0 AC DC UNIÓN VALLECAS Alineación oficial del equipo 'AC DC UNIÓN VALLECAS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
C.D. VÍCAR CULTURAL Alineación oficial del equipo 'C.D. VÍCAR CULTURAL' en el partido 9 - 0 AC DC UNIÓN VALLECAS Alineación oficial del equipo 'AC DC UNIÓN VALLECAS' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 8.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. VÍCAR CULTURAL

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Sean Dale de CULTURAL, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): CULTURAL va augmentar la diferència quan Sean Dale no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Al minut 9, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miguel Antonio Suñer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Keaton Jacobson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sergio Sanz Magallón va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Mário Cláudio Rodrigues Rebelo, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Wael Abou Baraka va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Antonio Suñer es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AC DC UNIÓN VALLECAS

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marc Josep Bronsoms de VALLECAS va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Robson Fuller es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Josep Bronsoms de VALLECAS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pep Puigagut de VALLECAS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José María Domingorena de VALLECAS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.