Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Gallaecia (1336607) - Zoston Team (802112) » 721239686: T74/J14/VII

Liga 721239686 Información oficial sobre el partido 721239686 en Hattrick

20.01.2024 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 14 / VII.13 (38049)

NEW PALOMAR FC Alineación oficial del equipo 'NEW PALOMAR FC' en el partido 1 - 0 FC St. Madeira Alineación oficial del equipo 'FC St. Madeira' en el partido
Marc Rosich (33') 1 - 0
NEW PALOMAR FC Alineación oficial del equipo 'NEW PALOMAR FC' en el partido 1 - 0 FC St. Madeira Alineación oficial del equipo 'FC St. Madeira' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NEW PALOMAR FC Alineación oficial del equipo 'NEW PALOMAR FC' en el partido 2 - 0 FC St. Madeira Alineación oficial del equipo 'FC St. Madeira' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NEW PALOMAR FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Marc Rosich, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Marc Rosich va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de PALOMAR van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Honoriu Constantinescu va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marc Rosich per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gary Gleave va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

FC St. Madeira

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Manel Soria Sancho al minut 49 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 262 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72 Pepe González va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Gorka Olaun va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 260 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Manuel Canet, al minut 75 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Madeira va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jorge Luis Pérez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Canet de Madeira amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jorge Luis Pérez de Madeira va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wenceslao Matute Garcia.