Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pucela Futbol Club (1436732) - INTER DE LA MUSA (48669) » 721237414: T74/J5/VI

Liga 721237414 Información oficial sobre el partido 721237414 en Hattrick

18.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / VI.997 (15315)

Pucela Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pucela Futbol Club' en el partido 3 - 0 INTER DE LA MUSA Alineación oficial del equipo 'INTER DE LA MUSA' en el partido
Carlos Terán (28') 1 - 0
Marc Ximinis (31') 2 - 0
Marc Ximinis (68') 3 - 0
Pucela Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pucela Futbol Club' en el partido 3 - 0 INTER DE LA MUSA Alineación oficial del equipo 'INTER DE LA MUSA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Pucela Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Pucela Futbol Club' en el partido 4 - 0 INTER DE LA MUSA Alineación oficial del equipo 'INTER DE LA MUSA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pucela Futbol Club

Goles Goles

  • 107 Minuto 28 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Carlos Terán! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 1 - 0.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Pucela va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Marc Ximinis va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Marc Ximinis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 20 per blocar una centrada d'en Carlos Pérez Rañon va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pucela.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): En Tedo Valdés Correa va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Carlos Pérez Rañon per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eustoquio Maestre Dávila va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 51 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 51 podia haver acabat en gol, però Eustoquio Maestre Dávila va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pucela van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Tedo Valdés Correa va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tedo Valdés Correa de Pucela va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Pucela ho intentava per la dreta per mitjà de Guillermo Segón, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

INTER DE LA MUSA

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 76 (Ocasión de falta): Després de 76 minuts, Jorge Mendoza va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Antoni Devall el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frantzes Obanosena de INTER es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.