Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

mldarchitecture (488871) - Habanze Team (310816) » 721234538: T74/J14/VI

Liga 721234538 Información oficial sobre el partido 721234538 en Hattrick

20.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 14 / VI.945 (15263)

mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido 3 - 2 Habanze Team Alineación oficial del equipo 'Habanze Team' en el partido
Arttu Hintikka (18') 1 - 0
1 - 1 Enok Opdahl (49')
Rachwen Younsi (56') 2 - 1
2 - 2 Tihon Gavrilaş (65')
Arttu Hintikka (71') 3 - 2
mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido 3 - 2 Habanze Team Alineación oficial del equipo 'Habanze Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mldarchitecture Alineación oficial del equipo 'mldarchitecture' en el partido 0 - 2 Habanze Team Alineación oficial del equipo 'Habanze Team' en el partido
Tiene bastante suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mldarchitecture

Goles Goles

  • 141 Minuto 18 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de mldarchitecture van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Arttu Hintikka.
  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): mldarchitecture va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Vajnislau Sazanovich, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Rachwen Younsi que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de mldarchitecture eren letals, i Arttu Hintikka va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 2 entrant des de la dreta.

Habanze Team

Goles Goles

  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 49 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Enok Opdahl de Habanze marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 162 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Tihon Gavrilaş per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Enok Opdahl ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Habanze va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Łukasz Stasiorowski va desviar el xut final de Enok Opdahl després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Mats Grönbeck al minut 30 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Tihon Gavrilaş quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Nol Tellegen sol davant la porteria al minut 39, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Es duien 50 minuts de partit jugats quan Betiri Bidekurutzio va estar a punt de posar per davant a Habanze amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Łukasz Stasiorowski va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Jordi Cataluña, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 70 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78 Jordan Gleason va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Łukasz Stasiorowski va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.