Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Xavilitos (49414) - Mac_ (311871) » 721231959: T74/J14/VI

Liga 721231959 Información oficial sobre el partido 721231959 en Hattrick

20.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 14 / VI.899 (15217)

FC Xavilitos Alineación oficial del equipo 'FC Xavilitos' en el partido 1 - 1 Mac_ Alineación oficial del equipo 'Mac_' en el partido
Ramon Penella (44') 1 - 0
1 - 1 Claus van der Maat (60')
FC Xavilitos Alineación oficial del equipo 'FC Xavilitos' en el partido 1 - 1 Mac_ Alineación oficial del equipo 'Mac_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Xavilitos Alineación oficial del equipo 'FC Xavilitos' en el partido 0 - 1 Mac_ Alineación oficial del equipo 'Mac_' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Xavilitos

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 44 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Xavilitos. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Ramon Penella xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Xavilitos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Diego Armando Facorro va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Petko Drenkov de Xavilitos va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en David Yeste Serrano es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): En David Yeste Serrano va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Ramon Penella va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Xavilitos van sortir al contraatac al minut 74, però Paco Indacoechea va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paco Indacoechea de Xavilitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Mac_

Goles Goles

  • 138 Minuto 60 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Pedro Logedo arribés a peus de Claus van der Maat, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Mac el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Hannes Stojanovic al minut 29 semblava entrar, però Tomàs Sanmartí va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.