Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los trankass (1437240) - Camp Sport (1437468) » 721230762: T74/J9/VI

Liga 721230762 Información oficial sobre el partido 721230762 en Hattrick

16.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 9 / VI.878 (15196)

los trankass Alineación oficial del equipo 'los trankass' en el partido 1 - 0 Camp Sport Alineación oficial del equipo 'Camp Sport' en el partido
Bosso Berwald (39') 1 - 0
los trankass Alineación oficial del equipo 'los trankass' en el partido 1 - 0 Camp Sport Alineación oficial del equipo 'Camp Sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los trankass Alineación oficial del equipo 'los trankass' en el partido 2 - 0 Camp Sport Alineación oficial del equipo 'Camp Sport' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los trankass

Goles Goles

  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 39 minuts, el tirador de faltes del trankass va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bosso Berwald, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Volkan Ural Acatay gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Per-Uno Nilsson va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 76 (Ocasión de falta): Al minut 76, Gazi Ercan gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Othmane Bouallaga va fer al minut 78 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alessandro Sesto, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bosso Berwald. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Sesto de trankass la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Camp Sport

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Sport van sortir al contraatac al minut 36, però Stefano Zanatta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 77 minuts, el Sport va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 86 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Simon Pitre, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Blagoje Miličić de Sport amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.