Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BeastDragon (1592024) - Celta CJC (1432422) » 721230580: T74/J5/VI

Liga 721230580 Información oficial sobre el partido 721230580 en Hattrick

18.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / VI.875 (15193)

BeastDragon Alineación oficial del equipo 'BeastDragon' en el partido 3 - 0 Celta CJC Alineación oficial del equipo 'Celta CJC' en el partido
Saleem Ibraheem Tarawneh (4') 1 - 0
Phil Hinderdael (41') 2 - 0
Saleem Ibraheem Tarawneh (50') 3 - 0
BeastDragon Alineación oficial del equipo 'BeastDragon' en el partido 3 - 0 Celta CJC Alineación oficial del equipo 'Celta CJC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BeastDragon Alineación oficial del equipo 'BeastDragon' en el partido 2 - 0 Celta CJC Alineación oficial del equipo 'Celta CJC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BeastDragon

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Saleem Ibraheem Tarawneh llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): BeastDragon va aconseguir el 2 - 0 quan Phil Hinderdael va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 140 Minuto 50 (Gol de contra de falta): El porter de BeastDragon va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Saleem Ibraheem Tarawneh va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): BeastDragon va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Matteo Santoriello ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pelayo Garaicoa al minut 30 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Matteo Santoriello va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Daniel Larsson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Celta CJC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): István Guda quasi marca en una jugada assajada de córner que Tito Briceño havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Celta van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en István Guda va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 251 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Tito Briceño va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Muhammet Taşkın va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en César Serrano Crespo.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 89 en Igor Blatti va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Héctor Rojas Aguado va impedir que reduïssin les diferències al marcador.