Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vessant CF (1370830) - Athletic de Oriñón (1372144) » 721229356: T74/J7/VI

Liga 721229356 Información oficial sobre el partido 721229356 en Hattrick

02.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / VI.853 (15171)

Vessant CF Alineación oficial del equipo 'Vessant CF' en el partido 3 - 2 Athletic de Oriñón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Oriñón' en el partido
İlbay Fedai (6') 1 - 0
1 - 1 Nikos Kakaris (36')
Alex Magistris (74') 2 - 1
Alex Magistris (74') 3 - 1
3 - 2 Nikos Kakaris (75')
Vessant CF Alineación oficial del equipo 'Vessant CF' en el partido 3 - 2 Athletic de Oriñón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Oriñón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Vessant CF Alineación oficial del equipo 'Vessant CF' en el partido 4 - 0 Athletic de Oriñón Alineación oficial del equipo 'Athletic de Oriñón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vessant CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Al minut 6 l'estadi va començar a corejar el nom d'en İlbay Fedai ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Vessant es posava per davant 1 a 0.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Vessant contenien la respiració mentre en Alex Magistris s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): En Fermín Daniel Lanuza Entenza va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Alex Magistris la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Štefan Podolinský, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de İlbay Fedai va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Roberto Zalaca va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alex Magistris! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Štefan Podolinský gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Imanol Aiznabarreta va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Štefan Podolinský va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simon Medved.

Athletic de Oriñón

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 36 minuts Nikos Kakaris va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 141 Minuto 75 (Gol de contra por el centro): Athletic sabia com jugar al contraatac, i al minut 75, Nikos Kakaris va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Athletic va estar a punt de marcar quan Hisham Katamesh va fer una passada impressionant a Ryan Dhauntal, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 262 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29 Nikos Kakaris va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Sandor Mårtensson va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Athletic, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Ryan Dhauntal va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.