Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fuckers (1365986) - Agrupación Deportiva Diamond (1369708) » 721228121: T74/J6/VI

Liga 721228121 Información oficial sobre el partido 721228121 en Hattrick

25.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 6 / VI.831 (15149)

Chicago Roses Alineación oficial del equipo 'Chicago Roses' en el partido 2 - 2 Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido
1 - 0 Matt Arendtsen (21')
Jakub Gajlewicz (29') 2 - 0
2 - 1 Araz Nadiryan (30')
2 - 2 Jeff McAulliffe (59')
Chicago Roses Alineación oficial del equipo 'Chicago Roses' en el partido 2 - 2 Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chicago Roses Alineación oficial del equipo 'Chicago Roses' en el partido 2 - 1 Agrupación Deportiva Diamond Alineación oficial del equipo 'Agrupación Deportiva Diamond' en el partido
Tiene un resultado normal 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,9 % 8,6 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chicago Roses

Goles Goles

  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): En Jakub Gajlewicz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jean-Yves Meurillon va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Antti Pohjavirta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Thomas Pihlland, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Czcisław Jama va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Chicago se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Agrupación Deportiva Diamond

Goles Goles

  • 125 Minuto 21 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Matt Arendtsen va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 0 al minut 21.
  • 153 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors de AD Diamond no defallien en cap moment. Producte d'això, en Araz Nadiryan va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 143 Minuto 59 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de AD Diamond va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jeff McAulliffe, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 69, quan en Toralf Witzke-Neuz va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Toralf Witzke-Neuz ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.