Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gargantilla (1335727) - Zceos Reloaded (1369652) » 721228031: T74/J12/VI

Liga 721228031 Información oficial sobre el partido 721228031 en Hattrick

06.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 12 / VI.829 (15147)

Gargantilla Alineación oficial del equipo 'Gargantilla' en el partido 0 - 0 Zceos Reloaded Alineación oficial del equipo 'Zceos Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gargantilla Alineación oficial del equipo 'Gargantilla' en el partido 2 - 1 Zceos Reloaded Alineación oficial del equipo 'Zceos Reloaded' en el partido
Tiene mala suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gargantilla

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Teemu Nevanranta va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Teemu Nevanranta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gargantilla.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier Caulers va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Gelonch! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 220 Minuto 65 (Ocasión de falta): Amb 65 minuts disputats, Vyacheslav Lobas gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però David Dols va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Paolo Breviglieri del Gargantilla ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Gargantilla per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 85, quan Sergio Malo va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Zceos Reloaded

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Teemu Nevanranta no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Gerónimo Olaeta estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Julio César Tuirán va marcar al minut 55 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Es duien 80 minuts de partit jugats quan Pedro Castellote va estar a punt de posar per davant a Zceos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Erlantz Ñacle va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Zceos van sortir al contraatac al minut 86, però 董 (Dong) 海平 (Haiping) va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignacio Silos de Zceos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.