Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Carni Morti Calcio (1340095) - Botijo Express (125172) » 721226773: T74/J5/VI

Liga 721226773 Información oficial sobre el partido 721226773 en Hattrick

18.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / VI.807 (15125)

Carni Morti Calcio Alineación oficial del equipo 'Carni Morti Calcio' en el partido 2 - 4 Botijo Express Alineación oficial del equipo 'Botijo Express' en el partido
0 - 1 Acúrcio Pacheco Oliveira (18')
0 - 2 Èdgard Blanch (19')
0 - 3 Acúrcio Pacheco Oliveira (36')
Niklas Lennartsson (59') 1 - 3
1 - 4 Gradje van Nooijen (67')
Sigbert Hansson (89') 2 - 4
Carni Morti Calcio Alineación oficial del equipo 'Carni Morti Calcio' en el partido 2 - 4 Botijo Express Alineación oficial del equipo 'Botijo Express' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Carni Morti Calcio Alineación oficial del equipo 'Carni Morti Calcio' en el partido 3 - 1 Botijo Express Alineación oficial del equipo 'Botijo Express' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,7 % 0,9 % 11,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carni Morti Calcio

Goles Goles

  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de CMC van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Niklas Lennartsson en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 3.
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 89, en Niklas Lennartsson la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Sigbert Hansson que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jarle Berg! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Niklas Lennartsson no s'ho podia creure.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Niklas Lennartsson no oblidarà el que li va passar durant el minut 78. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Antonio Falero va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Roberto Roch va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jarle Berg de CMC es va emportar una amonestació al minut 55 per provocar un rival.

Botijo Express

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Express prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Acúrcio Pacheco Oliveira.
  • 138 Minuto 19 (Gol evento especial extremo + rematador): En Hermann-Albrecht Husa va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Èdgard Blanch la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, Express va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Acúrcio Pacheco Oliveira.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Anastacio Bajac arribés a peus de Gradje van Nooijen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Express el 1 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walter Mijares.