Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Punishers (1432500) - abrams (771870) » 721226204: T74/J3/VI

Liga 721226204 Información oficial sobre el partido 721226204 en Hattrick

04.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 3 / VI.797 (15115)

The Punishers Alineación oficial del equipo 'The Punishers' en el partido 2 - 2 abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido
0 - 1 Gerardo Estévez (7')
Devran Dengiz (25') 1 - 1
1 - 2 Zenon Morąg (85')
Manuel Villazán (89') 2 - 2
The Punishers Alineación oficial del equipo 'The Punishers' en el partido 2 - 2 abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Punishers Alineación oficial del equipo 'The Punishers' en el partido 0 - 3 abrams Alineación oficial del equipo 'abrams' en el partido
Tiene suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Punishers

Goles Goles

  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Punishers equilibrava la balança al minut 25. En Devran Dengiz, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Manuel Villazán va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Punishers empatava el partit, 2 a 2, al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 74 per blocar una centrada d'en Roberto Buttarelli va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Punishers.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En George Blackman va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 210 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Hugo Nijs va fer una magnífica aturada al minut 87, tot i el bon llançament de falta de George Blackman.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Buttarelli.

abrams

Goles Goles

  • 174 Minuto 7 (Gol de penalti): Gerardo Estévez va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 7 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 173 Minuto 85 (Gol por la derecha): El jugador de abrams Zenon Morąg va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 85 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): abrams va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Ndiambé M'pamy va quedar-se sol davant el porter Klaas Withopf, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Achim Prassek de abrams va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 8 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gerardo Estévez ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Zenon Morąg va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Gerardo Estévez, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Zenon Morąg es va quedar sol davant del porter, al minut 89. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Axel Hinrich Romeo de abrams va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 89 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Matthias Viet s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.