Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aparta que voy (120011) - Athletic Borvis (308881) » 721225634: T74/J1/VI

Liga 721225634 Información oficial sobre el partido 721225634 en Hattrick

21.10.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 1 / VI.787 (15105)

Aparta que voy Alineación oficial del equipo 'Aparta que voy' en el partido 0 - 0 Athletic Borvis Alineación oficial del equipo 'Athletic Borvis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aparta que voy Alineación oficial del equipo 'Aparta que voy' en el partido 2 - 0 Athletic Borvis Alineación oficial del equipo 'Athletic Borvis' en el partido
Tiene mala suerte 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aparta que voy

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 19 (Ocasión de penalti): En Luis De María va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 19, però el porter visitant Matias Töyrynen el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 52 per blocar una centrada d'en Józef Pituch va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Aparta.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Aparta va estar a punt de posar-se per davant al minut 60 però Oinatz Andupe va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): En Józef Pituch del Aparta ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Georgi Papanchev va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aparta se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 77 (Ocasión de falta): Luis De María quasi dona a Aparta l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Athletic Borvis

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Torvald Öén va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Valerio Mignanelli, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Alistair Rosewell va marxar de Pierpaolo Cappellazzo en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Athletic van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mirosław Gimiński.