Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Segovia (1599413) - U.D. Puente de Hierro (1592753) » 721225128: T74/J14/VI

Liga 721225128 Información oficial sobre el partido 721225128 en Hattrick

20.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 14 / VI.777 (15095)

Sporting de Segovia Alineación oficial del equipo 'Sporting de Segovia' en el partido 2 - 1 U.D. Puente de Hierro Alineación oficial del equipo 'U.D. Puente de Hierro' en el partido
Lee Dong Kiong (3') 1 - 0
1 - 1 Arnau Marías (11')
Teófilo Cruz (87') 2 - 1
Sporting de Segovia Alineación oficial del equipo 'Sporting de Segovia' en el partido 2 - 1 U.D. Puente de Hierro Alineación oficial del equipo 'U.D. Puente de Hierro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Segovia Alineación oficial del equipo 'Sporting de Segovia' en el partido 2 - 1 U.D. Puente de Hierro Alineación oficial del equipo 'U.D. Puente de Hierro' en el partido
Tiene un resultado normal 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Segovia

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Lee Dong Kiong va donar a Sporting un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Sporting s'avançava al marcador al minut 87, després d'un rebot que va caçar en Teófilo Cruz per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Juan Alcubierre del Sporting ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Sporting va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pedro Valtierra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Klaus-Hasso Rateau.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Teófilo Cruz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sporting se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Al minut 74, Johan Gotten arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Teófilo Cruz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arturo Tapia.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 赵 (Zhao) 慈凯 (Cikai) de Sporting es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.

U.D. Puente de Hierro

Goles Goles

  • 115 Minuto 11 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 11 minuts de joc, Arnau Marías, corrent com un esperitat, superà primer Arturo Tapia per velocitat, i després el porter posant el 1 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Puente va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Arnau Marías va quedar-se sol davant el porter Rafael Pizarro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 29 (Ocasión de falta): El Puente va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 29 amb un llançament de falta perillós. En Francisco Portoneria però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 205 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Puente va estar a punt de marcar quan Natxo Acuña va fer una passada impressionant a Arnau Marías, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 89 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Francisco Portoneria va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adjona Sánchez Ortiz de Puente amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carles Xavier Portell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.