Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Colligatio peccatorum (773770) - Deporeturn (995056) » 721224042: T74/J8/VI

Liga 721224042 Información oficial sobre el partido 721224042 en Hattrick

09.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 8 / VI.758 (15076)

Colligatio peccatorum Alineación oficial del equipo 'Colligatio peccatorum' en el partido 3 - 0 Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido
Cálico Díaz de Estrada (16') 1 - 0
Cálico Díaz de Estrada (35') 2 - 0
Modesto Nofre (47') 3 - 0
Colligatio peccatorum Alineación oficial del equipo 'Colligatio peccatorum' en el partido 3 - 0 Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Colligatio peccatorum Alineación oficial del equipo 'Colligatio peccatorum' en el partido 3 - 1 Deporeturn Alineación oficial del equipo 'Deporeturn' en el partido
Tiene un resultado normal 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colligatio peccatorum

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Pecatus va ser Cálico Díaz de Estrada.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Pecatus va aconseguir el 2 - 0 quan Cálico Díaz de Estrada va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Amb 47 minuts jugats, en Modesto Nofre va augmentar l'avantatge de Pecatus a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 19 (Ocasión de penalti): En Diego Echecón va llançar un penal al minut 19. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tudorel Didea va fer una magnífica centrada, però la rematada de Roni Zack va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tudorel Didea va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Adolfo Donat va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Passaven 61 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Philip Martin Allerseder va rematar alt.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Pecatus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Roni Zack, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Juan Antonio Gomensoro, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Tudorel Didea no va ser aprofitada per en Güçlü Argan que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Modesto Nofre, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Deporeturn

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 22 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mika Laurikainen va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Timmu Kaldalu va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Noah Robertson va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Zdislav Velebný no es va rendir i va fer unes grans aturades.