Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.Zamenhhoff (437654) - La Palma CF (1600399) » 721223814: T74/J7/VI

Liga 721223814 Información oficial sobre el partido 721223814 en Hattrick

02.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / VI.754 (15072)

U.D.Zamenhhoff Alineación oficial del equipo 'U.D.Zamenhhoff' en el partido 2 - 2 La Palma CF Alineación oficial del equipo 'La Palma CF' en el partido
Rodey Fosset (15') 1 - 0
1 - 1 José María Iruleta (35')
Rodey Fosset (72') 2 - 1
2 - 2 José María Iruleta (73')
U.D.Zamenhhoff Alineación oficial del equipo 'U.D.Zamenhhoff' en el partido 2 - 2 La Palma CF Alineación oficial del equipo 'La Palma CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D.Zamenhhoff Alineación oficial del equipo 'U.D.Zamenhhoff' en el partido 3 - 1 La Palma CF Alineación oficial del equipo 'La Palma CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,1 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Zamenhhoff

Goles Goles

  • 135 Minuto 15 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Rodey Fosset de U.D.Zamenhhoff va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 0.
  • 115 Minuto 72 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 72 minuts, Rodey Fosset va superar per velocitat Seran Albarrán per posar el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): U.D.Zamenhhoff va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Reinhard Buergi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Marino Todorić gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mamy Randimbindraibe va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 285 Minuto 70 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Julio Ramírez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rodey Fosset.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Janusz Boberski de U.D.Zamenhhoff la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La Palma CF

Goles Goles

  • 160 Minuto 35 (Gol de falta): José María Iruleta va empatar per a Palma, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 163 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de José María Iruleta que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 67 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Palma al minut 67, però el xut de José María Iruleta va topar amb la tanca defensiva.
  • 208 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Ernesto Henry de Palma va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a José María Iruleta que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 273 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Juan Ernesto Henry va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Palma va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Tino Asuintupa va desviar el xut final de Pelayo Olano després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, José María Iruleta de Palma va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Malte Füssl de Palma amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 39 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Malte Füssl va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Palma va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.