Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sirso's Football Team (436193) - Atl. Cárcavas (487513) » 721221921: T74/J10/VI

Liga 721221921 Información oficial sobre el partido 721221921 en Hattrick

23.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 10 / VI.720 (15038)

Sirso's Football Team Alineación oficial del equipo 'Sirso's Football Team' en el partido 1 - 3 Atl. Cárcavas Alineación oficial del equipo 'Atl. Cárcavas' en el partido
0 - 1 John Fitzgerald (12')
Tobias Inkster (16') 1 - 1
1 - 2 Arėjus Kurnickas (65')
1 - 3 Türker Örsay (90')
Sirso's Football Team Alineación oficial del equipo 'Sirso's Football Team' en el partido 1 - 3 Atl. Cárcavas Alineación oficial del equipo 'Atl. Cárcavas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sirso's Football Team Alineación oficial del equipo 'Sirso's Football Team' en el partido 1 - 3 Atl. Cárcavas Alineación oficial del equipo 'Atl. Cárcavas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sirso's Football Team

Goles Goles

  • 106 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Tobias Inkster va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 16, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Sirso, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Tobias Inkster va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 209 Minuto 61 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Gustaw Trzos, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Cárcavas, però Jedei Español no va poder encertar el xut.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Janka Hrymus' va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Sirso se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Telo Rocha.

Atl. Cárcavas

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): Quan passaven 12 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Cárcavas. En John Fitzgerald va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cárcavas eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 65, Arėjus Kurnickas va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, Cárcavas va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Türker Örsay, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sirso. La jugada d'estratègia del Cárcavas per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ernesto Santalmasi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 237 Minuto 69 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jedei Español no va ser aprofitada per en Zeno Brinkenhoff que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jedei Español de Cárcavas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.