Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LobeznosChe (1367604) - Bilboko Golegileak (119959) » 721221160: T74/J2/VI

Liga 721221160 Información oficial sobre el partido 721221160 en Hattrick

28.10.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 2 / VI.707 (15025)

LobeznosChe Alineación oficial del equipo 'LobeznosChe' en el partido 6 - 1 Bilboko Golegileak Alineación oficial del equipo 'Bilboko Golegileak' en el partido
Daniel Solís Pareja (16') 1 - 0
Nakdimon Shpernat (24') 2 - 0
Ralf Veites (32') 3 - 0
3 - 1 Marko Bille (33')
Andrei Cristolţean (68') 4 - 1
Daniel Solís Pareja (82') 5 - 1
David Iguíñiz (83') 6 - 1
LobeznosChe Alineación oficial del equipo 'LobeznosChe' en el partido 6 - 1 Bilboko Golegileak Alineación oficial del equipo 'Bilboko Golegileak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
LobeznosChe Alineación oficial del equipo 'LobeznosChe' en el partido 9 - 0 Bilboko Golegileak Alineación oficial del equipo 'Bilboko Golegileak' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LobeznosChe

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Daniel Solís Pareja de LobeznosChe aconseguir un gol al minut 16 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Marcèu Castet la va convertir en gol amb un remat de cap en Nakdimon Shpernat tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 24 el marcador es va actualitzar: 2 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ralf Veites es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Andrei Cristolţean va augmentar l'avantatge de LobeznosChe a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): LobeznosChe va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Daniel Solís Pareja va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): LobeznosChe va aconseguir el 6 - 1 quan David Iguíñiz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 25 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Nakdimon Shpernat, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Andrei Cristolţean es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Ralf Veites gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Maroš Timoranský va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 80 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Nakdimon Shpernat estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Bilboko Golegileak

Goles Goles

  • 108 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 33, en Peter-Jan Schippers la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Marko Bille que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Kamill Losch va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 潘 (Pan) 安波 (Anbo) de Golegileak la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.