Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Folixa Team (777031) - A.C. Coyote (799038) » 721219570: T74/J10/VI

Liga 721219570 Información oficial sobre el partido 721219570 en Hattrick

23.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 10 / VI.678 (14996)

Folixa Team Alineación oficial del equipo 'Folixa Team' en el partido 0 - 0 A.C. Coyote Alineación oficial del equipo 'A.C. Coyote' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Folixa Team Alineación oficial del equipo 'Folixa Team' en el partido 0 - 2 A.C. Coyote Alineación oficial del equipo 'A.C. Coyote' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Folixa Team

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Antxon Berriozar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 206 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Sergio Manuel Salamanca va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.

A.C. Coyote

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Mihai Rotăreanu, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 9 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Coyote va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Tevdore Sakashvili va quedar-se sol davant el porter Ivan Berky, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Tevdore Sakashvili quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Coyote que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Iker Gastey, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Tevdore Sakashvili va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ivan Berky, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan Tevdore Sakashvili va estar a punt de posar per davant a Coyote amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ivan Berky va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 47, quan en Gencay Dağ va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Lech Tajer va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 88 (Ocasión de falta): En Maximilian Bellenbaum va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 88. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".