Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL IMAGEN SOCIEDAD (440360) - FusaCat (1432559) » 721219102: T74/J5/VI

Liga 721219102 Información oficial sobre el partido 721219102 en Hattrick

18.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 5 / VI.670 (14988)

REAL IMAGEN SOCIEDAD Alineación oficial del equipo 'REAL IMAGEN SOCIEDAD' en el partido 1 - 1 FusaCat Alineación oficial del equipo 'FusaCat' en el partido
0 - 1 Ernst Hansal (32')
Christian-Andreas Radinger (65') 1 - 1
REAL IMAGEN SOCIEDAD Alineación oficial del equipo 'REAL IMAGEN SOCIEDAD' en el partido 1 - 1 FusaCat Alineación oficial del equipo 'FusaCat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
REAL IMAGEN SOCIEDAD Alineación oficial del equipo 'REAL IMAGEN SOCIEDAD' en el partido 2 - 0 FusaCat Alineación oficial del equipo 'FusaCat' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL IMAGEN SOCIEDAD

Goles Goles

  • 114 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 65. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Christian-Andreas Radinger va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): R.I.S. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Christian-Andreas Radinger ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): Álvaro Barreto quasi marca en una jugada assajada de córner que Attilio Donnarumma havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dane Baker! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del R.I.S. van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Dane Baker, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): R.I.S. enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): R.I.S. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abderrazek Chergui en un 1 contra 1 amb el porter Folkert Steinbrückner, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Alberto Huainapata va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de R.I.S. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

FusaCat

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ernst Hansal quedar desmarcat i marcar per a FusaCat al minut 32. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pierre-Louis Jousselin de FusaCat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.