Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MLG (122997) - Los Corsarios F.C. (1338421) » 721215406: T74/J6/VI

Liga 721215406 Información oficial sobre el partido 721215406 en Hattrick

25.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 6 / VI.604 (14922)

P.Corner Alineación oficial del equipo 'P.Corner' en el partido 1 - 1 Los Corsarios F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Corsarios F.C.' en el partido
Máximo Pampamallco (32') 1 - 0
1 - 1 Clayton Inguanez (71')
P.Corner Alineación oficial del equipo 'P.Corner' en el partido 1 - 1 Los Corsarios F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Corsarios F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
P.Corner Alineación oficial del equipo 'P.Corner' en el partido 1 - 1 Los Corsarios F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Corsarios F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,3 % 29,3 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P.Corner

Goles Goles

  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Máximo Pampamallco va donar a P.Corner un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Thor Hope va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Máximo Pampamallco va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 219 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Gedeão de Morais va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Jakub Jagelka, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el P.Corner sortien al contraatac. La falta llançada per Jakub Jagelka va sortir força alta sense massa perill.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ivaylo Panamski va entorpir al marcador d'en Máximo Pampamallco per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Los Corsarios F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 71 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Clayton Inguanez marqués l'empat. Al minut 71 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Alejandro Izquierdo de Corsarios, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Wilhelm Bucher va encarar al porter al 35, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 74, quan en Clayton Inguanez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Ronald Barnabas Schmid-Eickhoff de Corsarios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.