Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Treixadura (1432742) - Coase F.C. (1582385) » 721211871: T74/J4/VI

Liga 721211871 Información oficial sobre el partido 721211871 en Hattrick

11.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 4 / VI.541 (14859)

R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 2 - 0 Coase F.C. Alineación oficial del equipo 'Coase F.C.' en el partido
Éric Racle (24') 1 - 0
Birger Hope (57') 2 - 0
R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 2 - 0 Coase F.C. Alineación oficial del equipo 'Coase F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
R.C.D. Treixadura Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Treixadura' en el partido 3 - 1 Coase F.C. Alineación oficial del equipo 'Coase F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,2 % 6,6 % 21,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Treixadura

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Treixadura prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Éric Racle va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Treixadura va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Birger Hope progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 17 per blocar una centrada d'en Fryderyk Krzesiek va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Treixadura.
  • 289 Minuto 37 (Ocasión evento especial): En 韩 (Han) 聪礼 (Congli) va fer una ràpida incursió al minut 37, però en Manuel Agud no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Yiannis Maladenis va estar a punt de sentenciar el partit al minut 52, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El Treixadura ho intentava per la dreta per mitjà de Fryderyk Krzesiek, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Birger Hope de Treixadura la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Hera de Treixadura va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Coase F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Coase va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Abdollah Jahdi va desviar el xut final de Pep Janué després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Orixe Urberoaga sol davant la porteria al minut 38, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El Coase creava perill des de la dreta al minut 40, però en Abdollah Jahdi, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Orixe Urberoaga desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 65 en Iván Moyano va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Abdollah Jahdi va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Juan Carlos Urtuuste ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Abdollah Jahdi va fer una estirada espectacular al minut 77, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Ginés Villafuentes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 66, Orixe Urberoaga de Coase va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.