Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vixians (314334) - Alcabre for ever (1369198) » 721211186: T74/J1/VI

Liga 721211186 Información oficial sobre el partido 721211186 en Hattrick

21.10.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 1 / VI.529 (14847)

Vixians Alineación oficial del equipo 'Vixians' en el partido 2 - 3 Alcabre for ever Alineación oficial del equipo 'Alcabre for ever' en el partido
David Dubois (35') 1 - 0
1 - 1 Zamfir Persecă (42')
1 - 2 Kaleel Hana Rabadi (62')
Igor Kirpichnikov (78') 2 - 2
2 - 3 Mattias Mayen (83')
Vixians Alineación oficial del equipo 'Vixians' en el partido 2 - 3 Alcabre for ever Alineación oficial del equipo 'Alcabre for ever' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Vixians Alineación oficial del equipo 'Vixians' en el partido 5 - 3 Alcabre for ever Alineación oficial del equipo 'Alcabre for ever' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,8 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vixians

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en David Dubois va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Vixians.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Igor Kirpichnikov va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Vixians empatava el partit, 2 a 2, al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jhonny van Leer va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): En David Dubois es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Jhonny van Leer es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 220 Minuto 48 (Ocasión de falta): Al minut 48, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Igor Kirpichnikov de Vixians va intentar batre la porteria rival al minut 67 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 210 Minuto 75 (Ocasión de falta): En Sebastiano Menon va fer una magnífica aturada al minut 75, tot i el bon llançament de falta de David Dubois.

Alcabre for ever

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 en Zamfir Persecă va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 62, en Zeljko Walsh del Alcabre va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Kaleel Hana Rabadi que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Alcabre van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mattias Mayen va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Marino Isolabella va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Thanos Drakakis quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 282 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, el Alcabre va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Hektor Fuhl s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Zeljko Walsh es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.