Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATLETICO ESCORPION (1433883) - Vadiyo (1580992) » 721207987: T74/J13/VI

Liga 721207987 Información oficial sobre el partido 721207987 en Hattrick

13.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 13 / VI.471 (14789)

ATLETICO ESCORPION Alineación oficial del equipo 'ATLETICO ESCORPION' en el partido 2 - 1 Vadiyo Alineación oficial del equipo 'Vadiyo' en el partido
0 - 1 Renato Tomeljak (7')
Raffaello Cardella (11') 1 - 1
Nabil Ghannouchi (21') 2 - 1
ATLETICO ESCORPION Alineación oficial del equipo 'ATLETICO ESCORPION' en el partido 2 - 1 Vadiyo Alineación oficial del equipo 'Vadiyo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATLETICO ESCORPION Alineación oficial del equipo 'ATLETICO ESCORPION' en el partido 2 - 0 Vadiyo Alineación oficial del equipo 'Vadiyo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO ESCORPION

Goles Goles

  • 113 Minuto 11 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al ESCORPION una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Raffaello Cardella, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 11.
  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): En Antony Bouleau entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ESCORPION, un peu providencial d'en Nabil Ghannouchi va situar el 2-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nabil Ghannouchi va estar a punt d'avançar els locals al minut 19 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): ESCORPION va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roc Bonastre va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sozar Davitelashvili.
  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23, Sven Bergmann gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sozar Davitelashvili va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Sozar Davitelashvili al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Raffaello Cardella va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Sven Bergmann, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nabil Ghannouchi de ESCORPION la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Nabil Ghannouchi va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Vadiyo

Goles Goles

  • 118 Minuto 7 (Gol evento especial córner peinado): Vadiyo va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Whiteson Simulambo, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Renato Tomeljak que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Vadiyo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Whiteson Simulambo va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.