Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético Nodasuna (774350) - tintasrojas (1588487) » 721206998: T74/J4/VI

Liga 721206998 Información oficial sobre el partido 721206998 en Hattrick

11.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 4 / VI.454 (14772)

Atlético Nodasuna Alineación oficial del equipo 'Atlético Nodasuna' en el partido 0 - 1 tintasrojas Alineación oficial del equipo 'tintasrojas' en el partido
0 - 1 Artem Bukshin (20')
Atlético Nodasuna Alineación oficial del equipo 'Atlético Nodasuna' en el partido 0 - 1 tintasrojas Alineación oficial del equipo 'tintasrojas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Nodasuna Alineación oficial del equipo 'Atlético Nodasuna' en el partido 0 - 2 tintasrojas Alineación oficial del equipo 'tintasrojas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Nodasuna

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): El Atlético va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 58, però en Óscar Escobedo va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Gianantonio Banchetto va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

tintasrojas

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 20, quan Artem Bukshin va posar els visitants tintasrojas per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): tintasrojas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Jagor Ivaniuta va quedar-se sol davant el porter Mieczysław Piosik, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del tintasrojas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jagor Ivaniuta, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Victor Locker de tintasrojas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 47 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): 郭 (Kwok) 俊弘 (Junhong), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 56 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. tintasrojas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): tintasrojas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marcos Sáenz va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 48, Victor Locker de tintasrojas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.