Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rayo Manchego SAD (994024) - RCD Salcedo (994078) » 721206254: T74/J13/VI

Liga 721206254 Información oficial sobre el partido 721206254 en Hattrick

13.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 13 / VI.440 (14758)

Rayo Manchego SAD Alineación oficial del equipo 'Rayo Manchego SAD' en el partido 2 - 3 RCD Salcedo Alineación oficial del equipo 'RCD Salcedo' en el partido
0 - 1 Evgeniy Bodrenkov (10')
Jesus Iriarte (28') 1 - 1
Jesus Iriarte (54') 2 - 1
2 - 2 Łukasz Chmielnicki (63')
2 - 3 Gıyaseddin Remzi (89')
Rayo Manchego SAD Alineación oficial del equipo 'Rayo Manchego SAD' en el partido 2 - 3 RCD Salcedo Alineación oficial del equipo 'RCD Salcedo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rayo Manchego SAD Alineación oficial del equipo 'Rayo Manchego SAD' en el partido 2 - 0 RCD Salcedo Alineación oficial del equipo 'RCD Salcedo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Manchego SAD

Goles Goles

  • 111 Minuto 28 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jesus Iriarte va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Manchego empatava el partit, 1 a 1, al minut 28.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Passats 54 minuts, Jesus Iriarte, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Manchego es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Manchego Jesus Iriarte quasi va assolir l'empat al minut 25 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Şerban Oprea va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Manchego se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Faouz Abdou va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Toprak Sayrak va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): En Jesus Iriarte del Manchego ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Jesus Iriarte de Manchego va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

RCD Salcedo

Goles Goles

  • 108 Minuto 10 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Régis Saumon és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Evgeniy Bodrenkov perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Łukasz Chmielnicki, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 63.
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 89, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gıyaseddin Remzi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Salcedo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Waldemar Dahle, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 78, quan en Ottar Berntsen va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Es duien 85 minuts de partit jugats quan Waldemar Dahle va estar a punt de posar per davant a Salcedo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Vilallonga va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Víctor Campoy de Salcedo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.