Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bruce Gladiators Reloaded (1589526) - Star-Trick (1458364) » 721206024: T74/J12/VI

Liga 721206024 Información oficial sobre el partido 721206024 en Hattrick

06.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 12 / VI.436 (14754)

Bruce Gladiators Reloaded Alineación oficial del equipo 'Bruce Gladiators Reloaded' en el partido 1 - 4 Star-Trick Alineación oficial del equipo 'Star-Trick' en el partido
Vito Schlanser (5') 1 - 0
1 - 1 Barkai Vermus (7')
1 - 2 Gappar Syjmykov (62')
1 - 3 Wesley Courtain (63')
1 - 4 Barkai Vermus (76')
Bruce Gladiators Reloaded Alineación oficial del equipo 'Bruce Gladiators Reloaded' en el partido 1 - 4 Star-Trick Alineación oficial del equipo 'Star-Trick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bruce Gladiators Reloaded Alineación oficial del equipo 'Bruce Gladiators Reloaded' en el partido 3 - 2 Star-Trick Alineación oficial del equipo 'Star-Trick' en el partido
Tiene mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,6 % 29,1 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bruce Gladiators Reloaded

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Vito Schlanser va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Gladiators.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Vito Schlanser va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Stijn Buyens va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Vito Schlanser arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 224 Minuto 52 (Ocasión de penalti): Al minut 52, Gladiators va disposar d'un penal a favor, però el xut de Joan Lluís Sans va ser aturat per Stijn Buyens.
  • 235 Minuto 68 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Tinu Temporelli de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 201 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Joan Lluís Sans va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 75 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Star-Trick

Goles Goles

  • 161 Minuto 7 (Gol por el centro): Als 7 minuts de partit, Barkai Vermus de StarTrik va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 115 Minuto 62 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Yedo Assomo no va poder aturar Gappar Syjmykov de StarTrik, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 62 el 1 - 2.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Wesley Courtain va augmentar l'avantatge de StarTrik a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Barkai Vermus de StarTrik va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Wesley Courtain va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Hervé Petit va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del StarTrik que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dangerutis Savičianskas, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Gappar Syjmykov, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 69 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. StarTrik va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Marek Bęben va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Sebastian Cienkusz rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sebastian Cienkusz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ihnat Mesechka de StarTrik va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.