Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ratafia i carquinyolis (1438264) - kanuti k.i (1435463) » 721205591: T74/J2/VI

Liga 721205591 Información oficial sobre el partido 721205591 en Hattrick

28.10.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 2 / VI.429 (14747)

Ratafia i carquinyolis Alineación oficial del equipo 'Ratafia i carquinyolis' en el partido 2 - 1 kanuti k.i Alineación oficial del equipo 'kanuti k.i' en el partido
Eero Äystö (25') 1 - 0
Áron Bella (30') 2 - 0
2 - 1 Marek Miętkiewicz (86')
Ratafia i carquinyolis Alineación oficial del equipo 'Ratafia i carquinyolis' en el partido 2 - 1 kanuti k.i Alineación oficial del equipo 'kanuti k.i' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ratafia i carquinyolis Alineación oficial del equipo 'Ratafia i carquinyolis' en el partido 0 - 1 kanuti k.i Alineación oficial del equipo 'kanuti k.i' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ratafia i carquinyolis

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eero Äystö, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del carquinyolis se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 25.
  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): El jugador Áron Bella de carquinyolis es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de carquinyolis va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ginés Groni, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de carquinyolis van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Alberto Cedrés va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El carquinyolis va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Juan Alberto Cedrés va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Yunkisapa de carquinyolis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

kanuti k.i

Goles Goles

  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 86 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Marek Miętkiewicz.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 9 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Bandara Amerasekera va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Mohammad Derakhshan va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Krasimir Klisurski no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 82 en Ivica Barač va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Krasimir Klisurski va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Bandara Amerasekera va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mohammad Derakhshan.