Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los SeveS (774043) - Corazones Valientes F.C. (991537) » 721203597: T74/J7/VI

Liga 721203597 Información oficial sobre el partido 721203597 en Hattrick

02.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / VI.393 (14711)

Los SeveS Alineación oficial del equipo 'Los SeveS' en el partido 4 - 1 Corazones Valientes F.C. Alineación oficial del equipo 'Corazones Valientes F.C.' en el partido
0 - 1 Danilo Pavić (7')
钟 (Zhong) 慈荣 (Cirong) (53') 1 - 1
Arnald Fidel (65') 2 - 1
Jadiel Pinder (66') 3 - 1
Abdurahman Tapishev (83') 4 - 1
Los SeveS Alineación oficial del equipo 'Los SeveS' en el partido 4 - 1 Corazones Valientes F.C. Alineación oficial del equipo 'Corazones Valientes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los SeveS Alineación oficial del equipo 'Los SeveS' en el partido 3 - 0 Corazones Valientes F.C. Alineación oficial del equipo 'Corazones Valientes F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los SeveS

Goles Goles

  • 111 Minuto 53 (Gol por el centro): 钟 (Zhong) 慈荣 (Cirong) s'emportà una gran ovació del públic local al minut 53, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Els seguidors del SeveS contenien la respiració mentre en Arnald Fidel s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan SeveS va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jadiel Pinder des de dins de l'àrea.
  • 118 Minuto 83 (Gol evento especial córner peinado): SeveS va aconseguir el 4 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jadiel Pinder, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Abdurahman Tapishev que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Luís Augusto Gonçalves va estar a punt de marcar al minut 20 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Abdurahman Tapishev va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Luís Augusto Gonçalves de SeveS va intentar batre la porteria rival al minut 35 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): El jugador local Arnald Fidel per poc que no incrementa el marcador al minut 90. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Touko Uuro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Silvestru Moglan de SeveS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pavlikas Diedonis de SeveS es va guanyar la targeta groga merescudament.

Corazones Valientes F.C.

Goles Goles

  • 105 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Danilo Pavić rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Sebastian-Daniel Flori, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Danilo Pavić de Corazones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.