Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Chorizos del Revilla (801590) - Glorioso Real Jaén (777964) » 721203481: T74/J6/VI

Liga 721203481 Información oficial sobre el partido 721203481 en Hattrick

25.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 6 / VI.391 (14709)

Los Chorizos del Revilla Alineación oficial del equipo 'Los Chorizos del Revilla' en el partido 3 - 4 Glorioso Real Jaén Alineación oficial del equipo 'Glorioso Real Jaén' en el partido
0 - 1 Benaya Shragai (26')
0 - 2 Knut Rapp (33')
0 - 3 Sorin Căşvean (39')
Geir Kleivane (40') 1 - 3
1 - 4 Abdullah Talukder (44')
Arild Skeie (76') 2 - 4
David Silanes (84') 3 - 4
Los Chorizos del Revilla Alineación oficial del equipo 'Los Chorizos del Revilla' en el partido 3 - 4 Glorioso Real Jaén Alineación oficial del equipo 'Glorioso Real Jaén' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Chorizos del Revilla Alineación oficial del equipo 'Los Chorizos del Revilla' en el partido 3 - 2 Glorioso Real Jaén Alineación oficial del equipo 'Glorioso Real Jaén' en el partido
Tiene un resultado normal 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,6 % 17,8 % 25,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Chorizos del Revilla

Goles Goles

  • 106 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Geir Kleivane va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 40, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Chorizos, mentre ja celebrava el 1 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 107 Minuto 76 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Arild Skeie! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 4.
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan David Silanes va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al 41, Alessandro Fabricatore hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Adrián Valles. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Arild Skeie quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Glorioso Real Jaén

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Benaya Shragai que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Glorioso.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, el Glorioso va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Knut Rapp, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Sorin Căşvean va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Abdullah Talukder de Glorioso va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sorin Căşvean va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 55 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Knut Rapp després de 55 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Josep Argent va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Knut Rapp. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 90 (Ocasión de falta): Javier Calatayud va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.