Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Abrente CF (1596301) - Almendralejo FC (121756) » 721202929: T74/J8/VI

Liga 721202929 Información oficial sobre el partido 721202929 en Hattrick

09.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 8 / VI.381 (14699)

Abrente CF Alineación oficial del equipo 'Abrente CF' en el partido 2 - 1 Almendralejo FC Alineación oficial del equipo 'Almendralejo FC' en el partido
0 - 1 Carlos Galindo (49')
Miguel Ángel Cornado (50') 1 - 1
Josèp Nogués (70') 2 - 1
Abrente CF Alineación oficial del equipo 'Abrente CF' en el partido 2 - 1 Almendralejo FC Alineación oficial del equipo 'Almendralejo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Abrente CF Alineación oficial del equipo 'Abrente CF' en el partido 2 - 1 Almendralejo FC Alineación oficial del equipo 'Almendralejo FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
65,6 % 10,8 % 23,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Abrente CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50, Miguel Ángel Cornado va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, el Abrente va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Josèp Nogués, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 27 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Fernando García Palacios que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 216 Minuto 55 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Fernando García Palacios va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Per Webs, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Miguel Ángel Cornado va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Abrente va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Firmo Candales, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Almendralejo FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Carlos Galindo va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Abla Akloe va fer una magnífica centrada, però la rematada de Felipe Carlos Exerica va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Francisco José Nieto va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Zdzisław Lechwar, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Carlos Galindo va encarar al porter al 72, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Miguel Ángel Osborne per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 80, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Felipe Carlos Exerica es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.