Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ALOÑAMENDI (492664) - Huracán Adri CF (1372627) » 721201639: T74/J8/VI

Liga 721201639 Información oficial sobre el partido 721201639 en Hattrick

09.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 8 / VI.358 (14676)

ALOÑAMENDI Alineación oficial del equipo 'ALOÑAMENDI' en el partido 3 - 3 fuexios c.f Alineación oficial del equipo 'fuexios c.f' en el partido
0 - 1 Gonzalo Arrieta Martínez (28')
0 - 2 José Cabitán (30')
Juan José Floriategui (31') 1 - 2
Marius Enache (48') 2 - 2
Gotthard Butzke (88') 3 - 2
3 - 3 Ignacio Velasco Manrique (88')
ALOÑAMENDI Alineación oficial del equipo 'ALOÑAMENDI' en el partido 3 - 3 fuexios c.f Alineación oficial del equipo 'fuexios c.f' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
ALOÑAMENDI Alineación oficial del equipo 'ALOÑAMENDI' en el partido 7 - 0 fuexios c.f Alineación oficial del equipo 'fuexios c.f' en el partido
Es un cenizo 7.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ALOÑAMENDI

Goles Goles

  • 102 Minuto 31 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de ALOÑAMENDI van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Juan José Floriategui en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 113 Minuto 48 (Gol por la derecha): Després de 48 minuts de partit, Marius Enache igualava per ALOÑAMENDI en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): El jugador Gotthard Butzke de ALOÑAMENDI, després de 88 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Aniano Aguión de Ponte va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Alberto Calatañazor del ALOÑAMENDI ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): ALOÑAMENDI va ser a punt de marcar al minut 36, quan el seu jugador Aniano Aguión de Ponte va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 210 Minuto 37 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Juan José Floriategui quasi empata el partit per a ALOÑAMENDI, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Juan José Floriategui quasi dona a ALOÑAMENDI l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Juan José Floriategui va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ALOÑAMENDI se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gotthard Butzke de ALOÑAMENDI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

fuexios c.f

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): En Jürgen Kempowski entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al fuexios, un peu providencial d'en Gonzalo Arrieta Martínez va situar el 0-1 al panell digital.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 30, el fuexios va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en José Cabitán, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 106 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 88 minuts, Ignacio Velasco Manrique va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 3 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Salvador Zorzano de fuexios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.