Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NoSeSabeSiGanaranOPerderanPeroSeguramentePerderan (309697) - Lokomotiv del Bac (1370812) » 721201484: T74/J11/VI

Liga 721201484 Información oficial sobre el partido 721201484 en Hattrick

30.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 11 / VI.355 (14673)

F.C Mis bolas Alineación oficial del equipo 'F.C Mis bolas' en el partido 1 - 1 Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido
0 - 1 Gat Amiel (49')
Shahbaz Hajatmand (53') 1 - 1
F.C Mis bolas Alineación oficial del equipo 'F.C Mis bolas' en el partido 1 - 1 Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Mis bolas Alineación oficial del equipo 'F.C Mis bolas' en el partido 0 - 4 Lokomotiv del Bac Alineación oficial del equipo 'Lokomotiv del Bac' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,6 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Mis bolas

Goles Goles

  • 108 Minuto 53 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 1 s'ha de veure repetit: en Satur Iñigo de BOLAS va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Shahbaz Hajatmand, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Cristian Barbeta, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Lokomotiv, però Zandis Piterāns no va poder encertar el xut.

Lokomotiv del Bac

Goles Goles

  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): Lokomotiv agafava avantatge al minut 49 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Gat Amiel amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Lokomotiv al minut 20, però el xut de Gat Amiel va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Zandis Piterāns va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Lokomotiv que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Manuel Castilla, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roberto Saavedra Guzmán que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Lokomotiv va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Juan Manuel Castilla va quedar-se sol davant el porter Roberto Rivero Beato, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 de partit, Rick Rodenhof quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Pablo Gabriel Campagnuolo de Lokomotiv, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 79, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Saavedra Guzmán de Lokomotiv la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.