Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Honduras Power (1340122) - Sporting Piedrahita CF (1416498) » 721201409: T74/J6/VI

Liga 721201409 Información oficial sobre el partido 721201409 en Hattrick

25.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 6 / VI.354 (14672)

Honduras Power Alineación oficial del equipo 'Honduras Power' en el partido 1 - 2 Sporting Piedrahita CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Piedrahita CF' en el partido
0 - 1 Mădălin Bulei (13')
0 - 2 Danilo Lalić (74')
Jano González (76') 1 - 2
Honduras Power Alineación oficial del equipo 'Honduras Power' en el partido 1 - 2 Sporting Piedrahita CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Piedrahita CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Honduras Power Alineación oficial del equipo 'Honduras Power' en el partido 2 - 1 Sporting Piedrahita CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Piedrahita CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,5 % 6,4 % 21,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Honduras Power

Goles Goles

  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Als 76 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Honduras va acabar amb la pilota als peus de Jano González que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Honduras va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Jano González va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 236 Minuto 6 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Benjamín Núñez va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 213 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Abd El Raouf Abd El Kawi de Honduras va intentar batre la porteria rival al minut 20 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Vázquez va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 21, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 216 Minuto 65 (Ocasión evento especial rápido + pase): 大貴 (Daiki) 中島 (Nakajima) va marxar per velocitat al minut 65 i va fer una passada de la mort a Mikuláš Titz, però aquest va fallar.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Enrique Vázquez va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Sporting Piedrahita CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mădălin Bulei quedar desmarcat i marcar per a Piedrahita al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 74, el Piedrahita va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Danilo Lalić, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ignacio Aliart va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 7, i va passar la pilota a David Willox, però aquest no va encertar a marcar.
  • 281 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Willox. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Aliart, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 62 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Piedrahita va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Roger Floquet quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Ivan Aldeguer, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, Mădălin Bulei de Piedrahita va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.