Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Mirasol (123215) - CF Camela (1588208) » 721199804: T74/J11/VI

Liga 721199804 Información oficial sobre el partido 721199804 en Hattrick

30.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 11 / VI.325 (14643)

FC Mirasol Alineación oficial del equipo 'FC Mirasol' en el partido 2 - 2 CF Camela Alineación oficial del equipo 'CF Camela' en el partido
Rogério Carril (37') 1 - 0
1 - 1 Viki Vivod (48')
Arie-Jan Zegveld (57') 2 - 1
2 - 2 Ahmet Has (63')
FC Mirasol Alineación oficial del equipo 'FC Mirasol' en el partido 2 - 2 CF Camela Alineación oficial del equipo 'CF Camela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Mirasol Alineación oficial del equipo 'FC Mirasol' en el partido 2 - 1 CF Camela Alineación oficial del equipo 'CF Camela' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mirasol

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Rogério Carril, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Mirasol se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 37.
  • 121 Minuto 57 (Gol por el centro): Arie-Jan Zegveld va donar a Mirasol un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Esteban Villa va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Esteban Villa del Mirasol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 220 Minuto 53 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 53 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Vilém Otevřel va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Juan Carlos Ustariz va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Amaro Vicente Gadelho va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

CF Camela

Goles Goles

  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 48. L'anotador per Camela va ser Viki Vivod, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 163 Minuto 63 (Gol por la derecha): El jugador visitant Ahmet Has va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 63 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Camela va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Adrià Mabras va desviar el xut final de Mario Frascella després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Viki Vivod va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adrià Mabras, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): Camela va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Elmar Latomme va anar a parar a les mans del porter.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Kalev Roolaid que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mario Frascella.