Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Axe Futbol Cub (1582405) - Pillines de San Luis (1433391) » 721199067: T74/J8/VI

Liga 721199067 Información oficial sobre el partido 721199067 en Hattrick

09.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 8 / VI.312 (14630)

Axe Futbol Cub Alineación oficial del equipo 'Axe Futbol Cub' en el partido 2 - 3 Pillines de San Luis Alineación oficial del equipo 'Pillines de San Luis' en el partido
Miroslav Drbohlav (30') 1 - 0
1 - 1 Jean Ntheppe (35')
1 - 2 Evaristo Araujo (47')
1 - 3 Carlos Inguanzo (71')
Samoil Velov (74') 2 - 3
Axe Futbol Cub Alineación oficial del equipo 'Axe Futbol Cub' en el partido 2 - 3 Pillines de San Luis Alineación oficial del equipo 'Pillines de San Luis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Axe Futbol Cub Alineación oficial del equipo 'Axe Futbol Cub' en el partido 1 - 2 Pillines de San Luis Alineación oficial del equipo 'Pillines de San Luis' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,5 % 70,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Axe Futbol Cub

Goles Goles

  • 139 Minuto 30 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Miroslav Drbohlav va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Gracijus Peciūnas.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): El Futbol era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Samoil Velov va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 14 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Maas van der Toorn va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 14. En Miguel Rollán va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Futbol va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Raven Broucke va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gonzalo Velázquez Ibero.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Al minut 37 es va veure una gran oportunitat per a Futbol per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Eduardo De Marco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Cristian Bernabeu hauria d'haver estat gol al minut 53 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Cristian Bernabeu va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Pillines de San Luis

Goles Goles

  • 164 Minuto 35 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 35 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Pillines. Jean Ntheppe el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al minut 47 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Evaristo Araujo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 71 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Pillines. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Carlos Inguanzo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 23, quan en Julian-André Braun va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Jean Ntheppe, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 39 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alexandru Câmpulungeanu es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Paulo Miguel da Fonseca va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.