Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

movistar1 (991621) - JeX Team (487283) » 721198929: T74/J2/VI

Liga 721198929 Información oficial sobre el partido 721198929 en Hattrick

28.10.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 2 / VI.310 (14628)

movistar1 Alineación oficial del equipo 'movistar1' en el partido 0 - 3 JeX Team Alineación oficial del equipo 'JeX Team' en el partido
0 - 1 Manuel Sargans (44')
0 - 2 José Álvaro Zuloaga (67')
0 - 3 Raúl Hortola (89')
movistar1 Alineación oficial del equipo 'movistar1' en el partido 0 - 3 JeX Team Alineación oficial del equipo 'JeX Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
movistar1 Alineación oficial del equipo 'movistar1' en el partido 0 - 3 JeX Team Alineación oficial del equipo 'JeX Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

movistar1

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de movistar1 van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Josep Lluís Picó va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 205 Minuto 53 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): movistar1 va estar a punt de marcar quan Àlex Mas de Xexàs va fer una passada impressionant a Ovidio Alvite, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): movistar1 van sortir al contraatac al minut 88, però Ermis Kasimopoulos va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

JeX Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 44 minuts, el tirador de faltes del Team va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Manuel Sargans, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): José Álvaro Zuloaga de Team va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Raúl Hortola, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Raúl Hortola, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Raúl Hortola que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Es duien 42 minuts de partit jugats quan Joaquín Fierro va estar a punt de posar per davant a Team amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mustio Areiltza va impedir un gol cantat.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Miguel Alarcón va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mustio Areiltza va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 Mustio Areiltza va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Nemesio Ysasi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Alarcón de Team es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nemesio Ysasi de Team la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquín Fierro de Team amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.