Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dieguez Futbol Club (1372838) - Sabato Notte FC (995098) » 721198177: T74/J11/VI

Liga 721198177 Información oficial sobre el partido 721198177 en Hattrick

30.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 11 / VI.296 (14614)

Dieguez Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Dieguez Futbol Club' en el partido 1 - 0 Sabato Notte FC Alineación oficial del equipo 'Sabato Notte FC' en el partido
Quique Viedes (53') 1 - 0
Dieguez Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Dieguez Futbol Club' en el partido 1 - 0 Sabato Notte FC Alineación oficial del equipo 'Sabato Notte FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dieguez Futbol Club Alineación oficial del equipo 'Dieguez Futbol Club' en el partido 2 - 1 Sabato Notte FC Alineación oficial del equipo 'Sabato Notte FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dieguez Futbol Club

Goles Goles

  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): João Henrique Serpa Lopes va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Dieguez, Quique Viedes, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alfredo 'Mágico' López Dieguez va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Venanci Sala va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alessio Vertua! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Arnt Harry Pedersen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Al minut 47 es va veure una gran oportunitat per a Dieguez per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Quique Viedes, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Diego Palermo per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Venanci Sala va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Theo Pluviose va fer al minut 72 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Carlos Hernani, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Carlos Hernani va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessio Vertua de Dieguez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sabato Notte FC

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Víctor Casajús sol davant la porteria al minut 64, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Hyunbong Kim va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sabato que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Pedroso de Sabato es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.