Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Irungo Benfica (1365531) - CF Mieres Del Camín (118358) » 721197421: T74/J3/VI

Liga 721197421 Información oficial sobre el partido 721197421 en Hattrick

04.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 3 / VI.283 (14601)

Irungo Benfica Alineación oficial del equipo 'Irungo Benfica' en el partido 3 - 1 CF Mieres Del Camín Alineación oficial del equipo 'CF Mieres Del Camín' en el partido
0 - 1 Daniel Kleier (29')
Lyubomir Ivanov (30') 1 - 1
Jorge Durán (40') 2 - 1
Aurel Zettel (81') 3 - 1
Irungo Benfica Alineación oficial del equipo 'Irungo Benfica' en el partido 3 - 1 CF Mieres Del Camín Alineación oficial del equipo 'CF Mieres Del Camín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Irungo Benfica Alineación oficial del equipo 'Irungo Benfica' en el partido 5 - 1 CF Mieres Del Camín Alineación oficial del equipo 'CF Mieres Del Camín' en el partido
Tiene mala suerte 4.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Irungo Benfica

Goles Goles

  • 116 Minuto 30 (Gol evento especial rápido + pase): Robert Schäfer va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Lyubomir Ivanov, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jorge Durán, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Irungo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 40.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): Aurel Zettel va incrementar l'avantatge de Irungo amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Lyubomir Ivanov gairebé va marcar per a Irungo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 68 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Javier Escapa no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Robert Schäfer estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jörgen Ulvsgärd per poc que no incrementa el marcador al minut 70. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mariusz Wolner va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Odón Gastañaduy de Irungo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

CF Mieres Del Camín

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 29, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Daniel Kleier es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Daniel Kleier ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Harras Strube va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dawid Lembas de CF Mieres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.