Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Winter Angels (1418040) - The dreamers C.F. (1457984) » 721197053: T74/J9/VI

Liga 721197053 Información oficial sobre el partido 721197053 en Hattrick

16.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 9 / VI.276 (14594)

Winter Angels Alineación oficial del equipo 'Winter Angels' en el partido 5 - 0 The dreamers C.F. Alineación oficial del equipo 'The dreamers C.F.' en el partido
Aliaksej Alisievich (7') 1 - 0
Francisco Almunia (13') 2 - 0
Gianluca Cabriolu (27') 3 - 0
Kostas Valdonio (54') 4 - 0
Gabriele Artioli (69') 5 - 0
Winter Angels Alineación oficial del equipo 'Winter Angels' en el partido 5 - 0 The dreamers C.F. Alineación oficial del equipo 'The dreamers C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Winter Angels Alineación oficial del equipo 'Winter Angels' en el partido 2 - 0 The dreamers C.F. Alineación oficial del equipo 'The dreamers C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Winter Angels

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Passats 7 minuts, Aliaksej Alisievich, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Winter es posava per davant!
  • 132 Minuto 13 (Gol por la izquierda): En Francisco Almunia de Winter va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 135 Minuto 27 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Gianluca Cabriolu va marcar el 3 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 187 Minuto 54 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Winter va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Kostas Valdonio en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 4 - 0.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Winter va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gabriele Artioli des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Al minut 12, Gianluca Cabriolu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alejandro Sánchez García va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 287 Minuto 17 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del Winter va deixar en bona posició a en Gabriele Artioli per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Kostas Valdonio es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carl Sison de Winter es va guanyar la targeta groga merescudament.

The dreamers C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de dreamers va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jorge 'Killer' Oriol, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge 'Killer' Oriol va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del dreamers sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ramón De Santos, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 71 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge 'Killer' Oriol de dreamers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.