Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D.Cútar (796783) - LaSagera FC (1579751) » 721196363: T74/J4/VI

Liga 721196363 Información oficial sobre el partido 721196363 en Hattrick

11.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 4 / VI.264 (14582)

U.D.Cútar Alineación oficial del equipo 'U.D.Cútar' en el partido 3 - 5 LaSagera FC Alineación oficial del equipo 'LaSagera FC' en el partido
0 - 1 Higer Gaztañaga (10')
0 - 2 Bitor Medina Cantalejo (36')
0 - 3 Higer Gaztañaga (38')
Angelo Ditursi (47') 1 - 3
1 - 4 Bitor Medina Cantalejo (54')
Leendert-Jan Pape (56') 2 - 4
Johan Hultner (63') 3 - 4
3 - 5 Raúl Sánchez Barriga (90')
U.D.Cútar Alineación oficial del equipo 'U.D.Cútar' en el partido 3 - 5 LaSagera FC Alineación oficial del equipo 'LaSagera FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.D.Cútar Alineación oficial del equipo 'U.D.Cútar' en el partido 3 - 2 LaSagera FC Alineación oficial del equipo 'LaSagera FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,5 % 36,8 % 29,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Cútar

Goles Goles

  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Angelo Ditursi va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.
  • 186 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Cútar amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Leendert-Jan Pape, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 2 - 4 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 100 Minuto 63 (Gol de falta): Al minut 63, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Johan Hultner anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El Cútar va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Angelo Ditursi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Cútar va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Angelo Ditursi va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Leendert-Jan Pape va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

LaSagera FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Higer Gaztañaga va llençar el penal ras arran de pal.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Javier Sánchez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al LaSagera, un peu providencial d'en Bitor Medina Cantalejo va situar el 0-2 al panell digital.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al LaSagera per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 38. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Higer Gaztañaga. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 119 Minuto 54 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Higer Gaztañaga va treure un córner llarg cap al segon pal que en Bitor Medina Cantalejo, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 4.
  • 141 Minuto 90 (Gol de contra por el centro): LaSagera sabia com jugar al contraatac, i al minut 90, Raúl Sánchez Barriga va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Bitor Medina Cantalejo va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 16, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pedro Eizaguirre, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pedro Eizaguirre va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del LaSagera van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Raúl Sánchez Barriga, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Javier Sánchez de LaSagera va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 55 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.