Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Riudarenes Hornets (1598018) - C.D. Llano RETURNS (773967) » 721194018: T74/J6/VI

Liga 721194018 Información oficial sobre el partido 721194018 en Hattrick

25.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 6 / VI.222 (14540)

F.C. Riudarenes Hornets Alineación oficial del equipo 'F.C. Riudarenes Hornets' en el partido 0 - 2 C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido
0 - 1 Nikolay Kalchev (10')
0 - 2 Iván Ramírez (33')
F.C. Riudarenes Hornets Alineación oficial del equipo 'F.C. Riudarenes Hornets' en el partido 0 - 2 C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Riudarenes Hornets Alineación oficial del equipo 'F.C. Riudarenes Hornets' en el partido 2 - 0 C.D. Llano RETURNS Alineación oficial del equipo 'C.D. Llano RETURNS' en el partido
Tiene mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Riudarenes Hornets

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6, Floris Keizer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Riudarenes Floris Keizer quasi va assolir l'empat al minut 22 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Perico Riudemeia i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Riudarenes, però el xut de Luis Marquina va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Riudarenes va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Świętosław Hen va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

C.D. Llano RETURNS

Goles Goles

  • 141 Minuto 10 (Gol de contra por el centro): El Llano era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Nikolay Kalchev va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 33 (Gol de contra de falta): El contraatac de Llano va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Iván Ramírez va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Llano van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 27 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Iván Ramírez, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Llano va anar a parar a la dreta de l'atac on en Nikolay Kalchev, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Norm 'Canguro' Peterson va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Aleksander Gers rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Eduardo Gallardo de Llano va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.