Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atleticcoguadalajara (435386) - pamomarchoso (1435454) » 721192350: T74/J9/VI

Liga 721192350 Información oficial sobre el partido 721192350 en Hattrick

16.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 9 / VI.192 (14510)

atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido 0 - 2 pamomarchoso Alineación oficial del equipo 'pamomarchoso' en el partido
0 - 1 Daniel Barbé (8')
0 - 2 Laurent Calle (66')
atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido 0 - 2 pamomarchoso Alineación oficial del equipo 'pamomarchoso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
atleticcoguadalajara Alineación oficial del equipo 'atleticcoguadalajara' en el partido 3 - 4 pamomarchoso Alineación oficial del equipo 'pamomarchoso' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,6 % 35,0 % 36,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atleticcoguadalajara

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Werner Schlag va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Yavuz Alagüz va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 24, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Després de 30 minuts, Gissur 'El Algarrobo' Mouritsen va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Wojciech Markowicz quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): En Wojciech Markowicz no oblidarà el que li va passar durant el minut 73. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdurauf Eshboyev de atleticcoguadalajar la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Werner Schlag de atleticcoguadalajar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

pamomarchoso

Goles Goles

  • 116 Minuto 8 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 8 minuts quan Víctor Pérez va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Daniel Barbé, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Laurent Calle va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): pamomarchoso va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Bernardo Foga va quedar-se sol davant el porter Gilles Slikkerveer, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32 Gilles Slikkerveer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Daniel Barbé, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Wilson Ponce Enríquez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gilles Slikkerveer, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Pérez de pamomarchoso amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.