Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mods Europe (121195) - Charro C.F. (314625) » 721192167: T74/J6/VI

Liga 721192167 Información oficial sobre el partido 721192167 en Hattrick

25.11.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 6 / VI.189 (14507)

paparajotes Alineación oficial del equipo 'paparajotes' en el partido 1 - 1 Charro C.F. Alineación oficial del equipo 'Charro C.F.' en el partido
Guillermo Ulloa Castro (12') 1 - 0
1 - 1 Georgi Voykov (36')
paparajotes Alineación oficial del equipo 'paparajotes' en el partido 1 - 1 Charro C.F. Alineación oficial del equipo 'Charro C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
paparajotes Alineación oficial del equipo 'paparajotes' en el partido 0 - 3 Charro C.F. Alineación oficial del equipo 'Charro C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

paparajotes

Goles Goles

  • 186 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El paparajotes va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Guillermo Ulloa Castro rematés de volea a la xarxa. El 1 - 0 pujava al marcador al minut 12.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): paparajotes van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 79, però 梅 (Mei) 国兴 (Guoxing) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriele Della Bartola de paparajotes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Charro C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Georgi Voykov, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Al minut 10, un refús desafortunat de Carlos Calvillo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vincenc Kočevar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Charro va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Vincenc Kočevar va quedar-se sol davant el porter Carlos Calvillo, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 60 (Ocasión evento especial córner peinado): Pedro Piñero hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Armin Trost havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Pedro Piñero va marcar al minut 74 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 206 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en Jakub Nowakowski va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 270 Minuto 80 (Ocasión de falta): Rui Cláudio Fernandes Barbosa va xutar magistralment una falta al minut 80 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vincenc Kočevar que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pedro Nobre Coucelo de Charro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.