Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monreal (772184) - Los mensajeros del gol (121702) » 721191275: T74/J7/VI

Liga 721191275 Información oficial sobre el partido 721191275 en Hattrick

02.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / VI.173 (14491)

Monreal Alineación oficial del equipo 'Monreal' en el partido 0 - 4 Los mensajeros del gol Alineación oficial del equipo 'Los mensajeros del gol' en el partido
0 - 1 Alessandro Di Silvestro (28')
0 - 2 Mike Tauderer (34')
0 - 3 Zé Marcos Banzi (63')
0 - 4 István Rapali (75')
Monreal Alineación oficial del equipo 'Monreal' en el partido 0 - 4 Los mensajeros del gol Alineación oficial del equipo 'Los mensajeros del gol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Monreal Alineación oficial del equipo 'Monreal' en el partido 0 - 3 Los mensajeros del gol Alineación oficial del equipo 'Los mensajeros del gol' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monreal

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Monreal van sortir al contraatac amb encert al minut 18, però Pedro Rosales no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 208 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Blanco de Monreal va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Ambroży Białka es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Blanco va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 40. En Ambroży Białka va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Juan Luis Barro de Monreal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Los mensajeros del gol

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): mensajeros va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 28. Alessandro Di Silvestro va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Mike Tauderer va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Zé Marcos Banzi de mensajeros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 63. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en István Rapali de mensajeros l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 75 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Antonio Gozalbo va marcar al minut 17 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): Víctor Hervías va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Zé Marcos Banzi que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Csaba Pataki després de 44 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Víctor Hervías va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, el mensajeros va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Joan Torruella s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): István Rapali, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 76 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. mensajeros va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Bautista Arteaga de mensajeros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.