Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tartessos Ath. (795619) - brooklyn team (992980) » 721190492: T74/J7/VI

Liga 721190492 Información oficial sobre el partido 721190492 en Hattrick

02.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / VI.159 (14477)

Tartessos Ath. Alineación oficial del equipo 'Tartessos Ath.' en el partido 0 - 2 brooklyn team Alineación oficial del equipo 'brooklyn team' en el partido
0 - 1 Pim Römer (78')
0 - 2 Claudio Di Ciaula (90')
Tartessos Ath. Alineación oficial del equipo 'Tartessos Ath.' en el partido 0 - 2 brooklyn team Alineación oficial del equipo 'brooklyn team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Tartessos Ath. Alineación oficial del equipo 'Tartessos Ath.' en el partido 0 - 6 brooklyn team Alineación oficial del equipo 'brooklyn team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tartessos Ath.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Christian Preuschen va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Florian Malutki, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): En Basile Eeraerts va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

brooklyn team

Goles Goles

  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb 78 minuts jugats, Pim Römer de brooklyn va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Claudio Di Ciaula va aprofitar un error defensiu al minut 90, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a brooklyn.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 2 (Ocasión de falta): En 優希 (Yuki) 水落 (Mizuochi) va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 2. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): brooklyn va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Claudio Di Ciaula va quedar-se sol davant el porter Daniel Gurbet, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del brooklyn que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pim Römer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Piotr Kliszewski va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Florentino Albergaría va marcar al minut 35 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del brooklyn van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Pim Römer, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Eduard Anacker va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Daniel Gurbet va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cezary Zasina de brooklyn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.