Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.D. TALISMANES (439473) - Les Barraques (486225) » 721189035: T74/J7/VI

Liga 721189035 Información oficial sobre el partido 721189035 en Hattrick

02.12.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / VI.133 (14451)

C.D. TALISMANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALISMANES' en el partido 0 - 2 Les Barraques Alineación oficial del equipo 'Les Barraques' en el partido
0 - 1 Breel Marthy (67')
0 - 2 Breel Marthy (75')
C.D. TALISMANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALISMANES' en el partido 0 - 2 Les Barraques Alineación oficial del equipo 'Les Barraques' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. TALISMANES Alineación oficial del equipo 'C.D. TALISMANES' en el partido 2 - 0 Les Barraques Alineación oficial del equipo 'Les Barraques' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. TALISMANES

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del TALISMANES van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Iván Torres Aragon, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Iván Torres Aragon de TALISMANES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Les Barraques

Goles Goles

  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): Breel Marthy va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Barraques i marcant el 0 - 1.
  • 106 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Breel Marthy sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 75 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Barraques va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Breel Marthy va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): Barraques va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Patrick Sawicki va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gustaf Ossig de Barraques va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Max Iacoboaia de Barraques va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.